La Creu Roja va iniciar el passat 15 d’agost una campanya de sensibilització de joves davant la Covid 19 en l’oci nocturn, una iniciativa que s’ha allargat fins el 15 de setembre per diversos municipis, entre ells Sant Feliu de Guíxols.

Un equip de 64 joves agents informadors i informadores han fet un treball per conscienciar el jovent sobre les mesures bàsiques per aturar la pandèmia, com són mantenir la distància social, tenir les mans netes i fer un ús correcte de la mascareta.

Segons informa l’entitat, a Sant Feliu de Guíxols s’han sensibilitzat 155 joves i repartit 696 mascaretes en grups d’edats compresos entre els 16 i els 23 anys, majoritàriament.

L’acció s’ha engegat prioritàriament als municipis costaners, on hi ha més afluència de grups d’adolescents i joves, amb una major densitat poblacional i on es concentren espais de major risc vinculats a l’oci nocturn, atès l’increment de positius entre franges d’edat més joves durant les darreres setmanes.

Segons les dades facilitades per l’entitat, el 75,94 % del total de joves observats s’han mostrat oberts a la sensibilització. Aquesta campanya seguirà ara per les xarxes socials.