L’artista vinculada amb Sant Feliu de Guíxols Anna Castelló exposarà les seves pintures a la capella de l’Antic Hospital del 3 d’agost al 16 d’agost. La pintora, natural de la ciutat de Barcelona, oferirà la seva mostra Pintura i literatura, una exposició de quadres que es combinarà amb la presència de textos extrets del llibre Biografia del silenci, de l’autor Pablo d’Ors, i traduïts al català per Tina Vallès.

Anna Castelló es va formar en Disseny d’Interiors a la ciutat comtal i, des de llavors, ha experimentat amb el dibuix lineal, el dibuix artístic amb pintura i amb aquarel·les, entre d’altres. També ha tingut èpoques de pintura a l’oli. Els últims anys, però, l’artista s’ha dedicat principalment a la pintura acrílica, sempre amb bases treballades i textures vàries.

L’obra de Castelló es podrà visitar a la capella de l’Antic Hospital de dilluns a diumenge de 17:00 a 20:30 hores. Per als dissabtes, diumenges i festius, a més a més, l’horari s’ampliarà i inclourà la franja matutina d’entre les 11:00 i les 14:00 hores d’obertura al públic.