El cineasta ganxó Ramon Paytuví, va presentar a la Casa Irla les darreres dues pel·lícules realitzades per la seva productora, Ona Films, titulades “Tres contes fantàstics” i “Júlia”.

En ambdós treballs, on Paytuví ha comptat amb la col·laboració d’Alfons Hereu, hi apareixen actrius i actors amateurs locals.

La primera obra són tres contes que narren històries viscudes des de la casa del protagonista, en Kim.

Per altra banda, “Júlia” explica la manipulació d’una mare envers la seva filla, simulant una depressió, amb el propòsit de retenir-la per evitar la seva solitud.

A més de gaudir de a interpretació de persones conegudes, també es poden contemplar diversos escenaris de rodatge, alguns d’ells espais i edificis emblemàtics de la ciutat.

Les sessions, que es varen haver de dividir en dues dates (18 i 25 de setembre) per tal de poder aplicar els protocols establerts, varen tenir una assistència de 35 persones cadascuna i es va comptar amb el suport tècnic de Josep M. Vicens Batet.

Ramon Paytuví ja havia debutat dirigint una adaptació de l’obra de William Shakespeare “Mesura per mesura”, l’abril de 2018 a la sala Abat Panyelles i té previst fer nous rodatges.