Suspès el Passatge del Terror a Sant Feliu de Guíxols. L’activitat, vinculada a la festivitat de Halloween i Tots Sants i que ja es va haver d’ajornar per les restriccions de la Generalitat, queda finalment cancel·lada precisament per la pròrroga d’aquestes mateixes mesures. L’Associació de Festes Ganxones, entitat organitzadora de l’esdeveniment, ja ha anunciat que els propers dies es procedirà a la devolució de l’import de les entrades.

Tot i que la data original era el cap de setmana de Tots Sants, el Passatge del Terror s’havia traslladat als dies 20, 21 i 22 de novembreL’allargament de la normativa catalana contra la propagació de la Covid-19 agafa, ara, aquestes dates, així que l’organització no ha vist més remei que anul·lar-ne la seva celebració.

Per a tots els qui van adquirir-ne entrades per Internet, a través de la plataforma Codetickets, el retorn del seu cost s’efectuarà properament de manera automàtica. Altrament, si vau comprar els tiquets presencialment, podeu sol·licitar-ne el reemborsament en metàl·lic a la Llibreria Nobel, al nº4 del carrer Joan Maragall.

Molt lluny de decaure anímicament, l’Associació de Festes Ganxones assegura que ja han activat l’esperit nadalenc i que estan pensant com encabir activitats en un context previsiblement encara de restriccions.

ajunt passatge