1000 ERC

ERC valora alguns dels punts tractats en el passat Ple Municipal Ordinari

Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols valora diversos punts que es van tractar en el passat Ple Municipal Ordinari corresponent al mes de novembre. A continuació teniu el text íntegre.

El Grup Municipal d’ERC va donar suport a la nou Reglament Regulador del Taxi de la nostra ciutat, després de que les nostres aportacions durant la Comissió d’Estudi fossin incorporades al text definitiu, algunes d’elles referides a l’ús del català o la promoció de l’ús dels vehicles de baixes emissions a la flota de taxis de la nostra ciutat.
Des d’Esquerra ens hem abstingut a la modificació del conveni i del POUM que afecta al desenvolupament urbanístic dels terrenys entre la Ronda de Ponent i St Amanç, principalment per incidir davant del Govern en la necessitat d’utilitzar els aprofitaments que se’n deriven per anar pal·liant la necessitat d’habitatge protegit a la nostra ciutat.
També amb l’abstenció es va votar als punts on es proposava per part del Govern increments de despesa en la recollida en el servei extra de voluminosos i en la neteja dels edificis municipals. En ambdós casos, uns contractes prorrogats i fora de termini provoquen que la ciutat hagi d’acabar pagant més pels serveis que donen aquestes empreses concessionàries. És evident que és necessari per donar el servei, però som crítics a que costi més diners a la ciutat per no tenir els contractes al dia.
Vàrem votar a favor també a la moció en suport del poble Saharaui presentada per GdC on entre els diversos punts, i davant l’increment de la tensió a la zona viscuda els darrers dies, s’insta al respecte de les resolucions internacionals que ja fa temps estan pendent de complir-se.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información.