Actualització: Televisió Costa Brava emet també en directe els focs de Sant Feliu de Guíxols per internet (streaming). Això vol dir que els podeu veure per xarxes socials de la tv. Al Facebook de l’Ajuntament, també els podreu seguir.

Els focs artificials de la Festa Major 2020 de Sant Feliu de Guíxols, que començaran a partir de les 11 de la nit, es veuran aquesta any des de casa i no des de la platja.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, explica que “aquest any, la platja no és l’escenari des d’on veure aquests focs artificials” ja que es podran veure “des del nostre balcó o la nostra terrassa”.

“El castell de focs es dispara des de tres punts diferents del municipi per poder arribar al major nombre de ciutadans. Concretament es tiren des de la zona Gaziel, la zona Estació i la zona Baldiri Reixach, amb la intenció que la gent es pugui quedar a casa seva, o el més a prop, i no hi hagin desplaçaments a la platja, on es concentrava un gran nombre de persones i precisament, les aglomeracions és el que volem que s’eviti”.

Els focs es llençaran de manera esglaonada, és a dir, començaran uns i un cop aquests hagin acabat, seguiran els altres. I així fins acabar amb els tres castells de focs artificials previstos.

També es podran veure en directe des de les xarxes socials de l’Ajuntament: “qui aquesta nit no estigui a Sant Feliu o per la ubicació del seu domicili no acabi de veure prou bé aquests focs artificials, també els pot seguir en directe a través de les xarxes socials, des de @visitguixols i els altres canals oficials de l’Ajuntament, des d’Instagram Live i Facebook”. La retransmissió a través del Facebook de l’Ajuntament la realitzarà Televisió Costa Brava.