Aquest mes d’octubre de 2020 arrenca la XVI edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. El certamen, coordinat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Ajuntament guixolenc, comptarà en aquesta ocasió amb un total de deu obres, i s’allargarà previsiblement fins al març de 2021. L’organització s’ha hagut de reinventar per tal de poder portar a terme el concurs amb totes les mesures de seguretat contra la propagació de la COVID-19.

Consulteu aquí el llistat de totes les accions que es prendran:

Propaganda. No hi haurà quadríptics amb les sinopsi de les obres, però sí cartells al carrer amb deu dies d’antelació. Per a més detalls es poden consultar les pàgines web de les entitats organitzadores: benetescriba.cat (Agrupació Teatral Benet Escriba) i guixols.cat (Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols). També es poden consultar les xarxes socials (Facebook i Instagram) de totes dues institucions.

Venda d’entrades.Es podran adquirir presencialment a la taquilla del Teatre Auditori Narcís Masferrer el mateix dia de la representació. Horaris: matins d’11:00 a 13:00 hores i tardes a partir de les 17:00 hores.

Preu de les entrades. Els tiquets aniran a un preu únic de 8€. No es faran servir els abonaments, tot i que les persones que en tinguin de l’any anterior els els seran respectats. S’hauran de canviar a taquilla per una nova ubicació.

Entrada al teatre. Amb control de temperatura, gel hidroalcohòlic i mascareta. No podran accedir a la sala els que no en portin.

Aforament limitat. De moment serà del 50%, és a dir, es vendran entrades fins a 130 persones, en seients separats entre si a menys que siguin nuclis de convivència familiar.

Votació popular. En ser una representació de concurs i que la votació del públic és important, per a evitar contactes innecessaris es prega portar un bolígraf de casa, tot i que n’hi haurà uns quants a disposició dels espectadors degudament desinfectats.

Sortida del teatre. Es farà de manera esglaonada, evitant en tot moment el contacte i la proximitat i esvaint la possibilitat que es produeixin aglomeracions.