El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones, el SIAD, de Sant Feliu de Guíxols ha engegat un nou curs de ‘Meditació i atenció plena’ impartit per la terapeuta i professora de ioga: Eduvigis Rubio. Es tracta d’un curs gratuït on s’hi pot aprendre diferents maneres d’enfocar l’atenció i també de relaxar-se mitjançant la meditació. A cada sessió s’hi realitzarà una pràctica.

La regidora d’igualtat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Laura Serrano, ha explicat que l’objectiu principal del curs és que les persones aprenguin a relaxar-se i a gaudir del moment. Ha afegit que ‘al llarg d’aquests mesos, amb la Covid19, hem detectat que se’ns acosten al servei moltes persones que presenten problemes familiars, de salut, ecònomics o fins i tot laborals. Això genera molt estrès i ansietat i creiem que aquests cursos poden ajudar als ciutadans a prevenir aquestes situacions’. 

El curs s’impartirà els dimarts del mes d’octubre: els dies 6,13,20 i 27 a les 15.30h. Les sessions seran online i s’hi podrà accedir a través d’un enllaç que es facilitarà als usuaris. La inscripció al curs és gratuïta i s’ha de fer a través del formulari que trobareu CLICANT AQUÍ.