Avui dimecres 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut, El Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols el celebra a través de les seves xarxes socials, publicant una imatge cada hora, que ha estat realitzada des del seu taller de fotografia.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament, David Oliveras, explica que el que es mostra amb aquestes imatges és que “els joves són moltes coses, no només les etiquetes que se’ls posen des de la societat, sinó que també són cultura, art, educació, convivència, solidaritat”. Aquestes fotografies es poden visualitzar a través del hastag d’Instagram  #guixolsjove  i al Facebook de Guíxols Jove.

Un cop aquestes imatges estiguin totes publicades “al final del dia es farà un recull de totes”, ha recordat el regidor.

David Oliveras s’ha referit  també a les moltes propostes que es duen a terme des del Punt Jove de la ciutat, afirmant que “convidem a tots els joves” a apuntar-s’hi, “que es dinamitza dia a dia, setmana a setmana, i té moltes activitats”, a més d’aquest taller de fotografia.