En el Ple Municipal del mes de desembre que s’ha celebrat aquest dijous dia 18, s’ha aprovat una moció urgent que tracta sobre la petició de jornada continuada per les escoles de Sant Feliu de Guíxols.

El regidor d’Educació, Salvador Calabuig, explica que “el Ple de l’Ajuntament ha decidit exigir al Departament d’Educació de la Generalitat que les escoles de Sant Feliu que ho desitgin puguin fer la jornada continuada”, destacant que aquesta moció “és molt important per diversos motius: el primer, perquè d’aquesta manera podem estalviar milers de desplaçaments que es fan cada dia per anar a l’escola i amb això reduirem el perill de contagi a la meitat”.

També ha recordat que “hem demostrat que l’escola és el lloc més segur pels alumnes. El problema el tenim amb els desplaçaments, les entrades i les sortides”.

A més, ha destacat que “és una demana de més del 90% de les famílies de Sant Feliu que fa molts anys que ho demanen, especialment des que l’any 2012 es va implantar la jornada continua a les escoles que ens envolten”, com ara a Santa Cristina d’Aro o Castell/Platja d’Aro.

“És important que aquesta moció s’hagi aprovat per unanimitat. Això vol dir que a Sant Feliu no és una batalla política, que els partits de Sant Feliu miren el que és millor per l’educació i això ens encoratja a fer un Pla Educatiu de Ciutat, en què es pugui pactar, entre tots, la comunitat educativa i els blocs polítics, una acció educativa conjunta”, ha conclòs el regidor.