La ciutat de Sant Feliu de Guíxols s’ha sumat a la campanya Estima el teu mercat. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona que busca reivindicar els mercats com a espais de relació i trobada de la ciutadania i aprenentatge en matèria de productes frescos, de temporada i de proximitat. La campanya compta amb el suport de la Diputació de Girona, i a part del de Sant Feliu hi participen els mercats municipals de Lloret de Mar, Olot, Palafrugell, Palamós, Portbou, Roses, Salt i el Mercat del Lleó de Girona.

Sota el lema Compra responsable, compra sostenible, l’acció s’emmarca en la Setmana Internacional dels Mercats. Des del divendres, 18 de setembre, i fins al diumenge, 27 de setembre, els diversos establiments portaran a terme un programa d’activitats variades per a divulgar i fomentar l’activitat i el paper que juguen els mercats.

En el cas de Sant Feliu de Guíxols, el Mercat Municipal ha organitzat un concurs de vídeos a través de la xarxa social Instagram. Consisteix a publicar una gravació de menys d’un minut de durada en què aparegui l’elaboració d’un plat o recepta d’aprofitament amb productes que es puguin trobar al mercat, i s’ha de mencionar el perfil oficial de l’Ajuntament (@guixols_ajuntament) i fer ús de les etiquetes #estimaelteumercat i #LYLM20. Tothom que hi participi, entre el 18 i el 27 de setembre, entrarà en el sorteig d’un val de 150€ per a bescanviar a les parades del Mercat Municipal de la població guixolenca. El 6 d’octubre es publicarà el nom del guanyador o guanyadora.