La 58a edició del Festival de la Porta Ferrada continua aquest dijous amb una autèntica actuació de luxe: Sant Feliu de Guíxols rep la visita d’Andrea Motis. La jazzista barcelonina passarà per l’escenari del Guíxols Arena el 13 d’agost, i ho farà per presentar el seu últim treball, Do outro lado do azul (Verve, 2019).

El joveníssim talent, de només 25 anys, vindrà amb el format de quintet, acompanyada del gran Joan Chamorro al contrabaix, Ignasi Terraza al piano, Esteve Pi a la bateria i Josep Traver a la guitarra. Andrea Motis s’encarregarà de posar-hi la seva incomparable veu i les notes de la trompeta.

Música i compositora de renom internacional, Motis fa més de deu anys que toca a nivell professional arreu del món. El seu talent innat de seguida la va portar a formar part de la importantíssima Sant Andreu Jazz Band de Barcelona i, des de llavors, ha trepitjat escenaris d’Alemanya, els Estats Units, el Marroc, el Japó i, també, de països de Llatinoamèrica. De fet, l’estil de la trompetista beu del jazz, principalment, i d’influències brasileres i d’altres països de l’Amèrica Llatina.


L’actuació del quintet encapçalat per Andrea Motis es podrà veure aquest dijous, 13 d’agost, al Guíxols Arena a partir de les 22:30 hores. Sapigueu que encara en queden algunes entrades disponibles, que es poden adquirir accedint a la web oficial del festival portaferrada.cat.