Durant aquesta època de l’any, al mes de desembre, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols solia organitzar una exitosa activitat que el passat 2019 va arribar a la seva quarta edició: la Festa de La Gent Gran. Aquest 2020, però, degut a la complicada situació sanitària i a totes les restriccions que s’han de prendre per a frenar l’evolució de la Covid-19, el consistori s’ha vist obligat a anul·lar la que en seria la cinquena edició.

L’any passat l’envelat del Guíxols Arena va fer ple acollint unes 1.000 persones, que van gaudir d’un gran menú de dinar i també de la música de l’Orquestra La Chatta. Per seguretat i precaució, organitzar quelcom similar en temps de pandèmia és inviable i la cinquena edició de la Festa de la Gent Gran haurà d’esperar.

L’esdveniment va iniciar-se l’any 2016, quan es va decidir que la ubicació seria el Pavelló Municipal de La Corxera. Posteriorment es va optar per traslladar la festa a l’envelat del Guíxols Arena, un dels centres neuràlgics de moltes de les activitats populars que se celebren entre els mesos de desembre i abril a Sant Feliu de Guíxols.