El Consorci Vies Verdes de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, ha iniciat una campanya per tal de promoure el civisme a les vies verdes, com també per donar a conèixer la normativa d’ús existent a tots els usuaris, en especial en aquelles qüestions que generen més problemes de convivència en aquestes rutes.

Un dels assumptes que genera complicacions és el del passeig de gossos sense lligar, que en ocasions ha arribat a provocar accidents en aquests espais.

Des del Consorci es recorda que la normativa d’usos de les vies verdes estableix l’obligació de dur els gossos lligats, com a norma de seguretat per a tots els usuaris de les rutes, de manera que tothom pugui gaudir d’una passejada amb calma i seguretat.

Des de l’entitat expliquen que “ens arriben queixes de nombrosos usuaris que es creuen amb gossos deslligats que els interrompen el pas, o fins i tot amb gossos que van lligats amb una corda llarga i que igualment es creuen en el seu camí. Aquesta situació es produeix en diversos punts de la ruta”.

Podeu ampliar aquesta informació al seu lloc web fent clic aquí.