Ahir es va saber que la Divisió d’Afers Interns (DAI) dels Mossos d’Esquadra investiga la desaparició d’un quilo de cocaïna que estava custodiat a la comissaria dels Mossos de Sant Feliu de Guíxols. La droga estava dipositada en un habitacle tancat amb clau i amb accés exclusiu dels agents que treballen a la caserna. La informació la va avançar Cadena Ser i l’Agència Catalana de Notícies (ACN) va confirmar-la al cap de poc.

D’acord amb l’ACN, fonts properes al cas expliquen que els responsables de la comissaria van detectar que faltava cocaïna durant una comprovació rutinària que van fer el passat mes d’octubre davant la previsió que la magistratura pogués ordenar la destrucció de la droga.

Presumptament, el paquet de cocaïna el va portar a la Policia Local un home que se l’hauria trobat a la platja el mes d’agost, i els agents municipals haurien entregat el material a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la ciutat guixolenca. Segons l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, el valor al mercat negre del quilo de cocaïna desaparegut s’ubica al voltant dels 36.000€.

El Jutjat d’Instrucció nº2 de Sant Feliu de Guíxols ja està investigant els fets i n’ha decretat el secret de sumari.