El servei de formació SAE de Guíxols Desenvolupament organitza un curs sobre com treure profit de l’eina digital YouTube Ads. Es tracta de l’espai a través del qual les empreses poden publicitar els seus anuncis en format audiovisual, uns anuncis que apareixen abans i/o després que els usuaris reprodueixin els vídeos de la reconeguda plataforma. La formació es farà els propers dies 14 i 15 d’octubre de 2020 en línia, a través de l’aplicatiu Zoom, i la inscripció és lliure i gratuïta.

El curs està enfocat a què empreses i autònoms puguin fer ús d’una plataforma fins ara poc explotada, cosa que permet publicitat a un preu molt econòmic. A més a més, el seminari comptarà amb un apartat sobre com endegar una campanya publicitària a YouTube Ads i també consells a l’hora de crear els vídeos per als espots.

L’horari que seguirà la formació durant tots dos dies serà de 10:00 a 12:00 hores del matí. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través del portal web de la Diputació de Girona.

Si en voleu més informació podeu adreçar-vos a l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori guixolenc, trucant al 972 32 70 33 o bé escrivint un correu electrònic a sae@guixols.cat. També teniu l’opció d’accedir a la pàgina web del departament, promocioeconomica.guixols.cat.