L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega, conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, el programa de Treball i Formació Covid19 adreçat a la contractació de 4 persones desocupades. Els llocs de treball són per 3 conserges i 1 integrador social i amb una durada de 9 mesos.

Les persones que hi estigueu interessades cal que estigueu inscrites a l’Oficina de Treball i acrediteu que compliu els requisits de participació per a qualsevol de les dues línies subvencionades.

Aquestes dues línies són:

Línia Covid: treball i formació per a persones inscrites com a demandants d’ocupació no-ocupades (DONO) a partir dels 16 de març de 2020, inclòs.

Línia PANP-Covid: treball i formació per a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, subsidi ni ajuts. Tenen caràcter prioritari les persones més grans de 45 anys i les que tinguin reconegut oficialment un grau de discapacitat igual o superior al 33%

Per començar el tràmit podeu fer clic aquí.

Per a més informació us podeu adreçar al Servei d’Ocupació Municipal, al primer pis de l’estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols.

També podeu trucar al 972 32 70 33. El període d’informació està obert fins el dimarts 10 de novembre de 2020.