La Festa Major 2020 de Sant Feliu de Guíxols continua i ho fa avui, dilluns 3 d’agost, amb el concert de Gertrudis. La rumba catalana, cada cop més influenciada per altres estils musicals, del trio de La Garriga aterra aquesta nit a l’escenari del Guíxols Arena, en una actuació que començarà a les 23:30 hores.

Amb vint anys de trajectòria a les seves espatlles, Gertrudis presenta el seu sisè disc d’estudi, No em dóna la gana (Promo Arts Music, 2019). Un treball que manté l’essència rumbera dels orígens del conjunt, però que denota una evolució musical cap al mestissatge típic de l’escena musical catalana actual, una fusió de gèneres que costa de descriure.

És aquesta evolució, de fet, el que ha permès a Gertrudis seguir omplint places i teatres malgrat portar ja dues dècades de recorregut. La diversitat de generacions és una de les particularitats del seu públic.

Si esteu interessats a assistir al concert d’avui del Guíxols Arena, sapigueu que encara en queden algunes entrades disponibles. Podeu adquirir-les a l’espai de compra de tiquets de la Festa Major.