Aquest divendres 7 d’agost a partir de les 10 de la nit arriba la tercera projecció dins el certamen de cinema gratuït a l’aire lliure Pantalla Gran i ho fa amb el film “La innocència”.

Aquest certamen s’ha convertit en un dels grans èxits de l’estiu. De fet, les tres primeres propostes, que eren els films “Midnight in Paris” i “Yesterday”, a més de la conferència de la comissària de la mostra virtual de l’Espai Carmen Thyssen, Pilar Giró, van esgotar totes les entrades.

La projecció serà a l’escenari de la Plaça Abadia, a l’entorn del Monestir. L’activitat és gratuïta però cal reservar seient per accedir-hi. Podeu fer-ho clicant aquí. També podeu consultar les properes pel.lícules, aquí.

L’argument de la pel.lícula explica el següent:

La Lis és una adolescent que somia convertir-se en artista de circ i escapar del seu poble, malgrat que sap que, per aconseguir-ho, haurà d’enfrontar-se als seus pares.
És estiu i la Lis es passa el dia jugant al carrer i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La tafaneria dels veïns l’obliga a mantenir aquesta relació en secret per tal que els seus pares no se n’assabentin.