Aquest diumenge, 6 de desembre de 2020, a les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, segueix la XVI edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu amb l’obra El crèdit, representada per la companyia El casal de Calaf, de Calaf (Anoia).

El certamen està coordinat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Ajuntament guixolenc. S’allargarà previsiblement fins al març de 2021.

L’obra de teatre El crèdit, de l’autor Jordi Galceran i sota la direcció de Neus Quer, explica la història de l’Antoni, que s’adreça a una entitat bancària per demanar un crèdit, però el director decideix denegar-li i a partir d’aquesta trama, que pot semblar ximple, es desenvolupa una història que ens atraparà des del primer moment i que s’anirà complicant conforme avança la comèdia. Es tracta d’anar obrint de mica en mica aquesta caixa de sorpreses.

Un text intel·ligent escrit amb l’objectiu de fer-nos riure, però apuntant també els temes que ens fan reflexionar, com el poder, la crisi econòmica, la família i el límit humà davant certes circumstàncies.

El passi comptarà amb un ampli repertori de mesures de seguretat d’obligat compliment contra la propagació de la COVID-19.

El preu de l’entrada és de 8€ i es podran adquirir directament a la taquilla del Teatre Auditori Narcís Masferrer el mateix diumenge. L’horari de compra serà d’11:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 18:00 hores.