El Festival de la Porta Ferrada ja ha donat el tret de sortida a la seva 58ena edició. Després que Pablo Lopez hagi inaugurat l’escenari del Guíxols Arena, arriba aquest dijous dia 6 d’agost al festival l’espectacle: ‘Miedo’, de la mà d’un dels grans artistes del nostre país, Albert Pla.

Albert Pla se’ns emporta de viatge, un viatge que comença a la infantesa i acaba amb la mort. Fa un recorregut de les pors que sentim les persones des que naixem fins que morim, i totes les sensacions i les emocions que ens provoca. El protagonista d’aquest viatge és el fantasma que viu dins de cadascú de nosaltres i alimenta els pensaments de la por.

 MG 3232 1

Amb uns audiovisuals 3D que atrapen des del primer minut de l’espectacle, Albert Pla fa una repassada a les pors que tothom viu, ha viscut o viurà durant la vida: por a un mateix, por als altres, a la mort, als fantasmes… i reflexiona, amb la seva ironia característica, sobre com enfrontar-s’hi.

‘Miedo’ és un espectacle musical teatralitzat, on cadascuna de les cançons representa una por escenificada i complementada amb l’audiovisual i la tecnologia. Un espectacle on tothom s’hi sent identificat i provoca sensacions molt diferents al mateix temps: riure, angoixa, coratge, pena, emoció i totes aquestes emocions que aconsegueix generar Albert Pla cada vegada que puja a un escenari. Un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

Entrades disponibles CLICANT AQUÍ -> festivalportaferrada.cat