I després

Actes de la Vila Gegantera 2021

Sant Feliu de Guíxols celebra aquest 2021 l'esdeveniment de Vila Gegantera. Això significa que durant un cap de setmana (9 i 10 d'octubre) junt amb els dies previs, es fan diferents activitats vinculades amb el món dels gegants de la demarcació de Girona.

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols celebra aquest 2021 l’esdeveniment de Vila Gegantera. Això significa que durant un cap de setmana (9 i 10 d’octubre) junt amb els dies previs, es fan diferents activitats vinculades amb el món dels gegants de la demarcació de Girona.

La Colla Gegantera Ganxona informa habitualment de les seves activitats a la seva pàgina web (https://gegantssantfeliu.wixsite.com/guixols), així com la xarxa social Facebook, que trobeu aquí:
https://www.facebook.com/collageganteraganxona/

Per celebrar la Vila Gegantera 2021 es faran dues grans activitats: una Exposició sobre gegants i capgrossos de la demarcació de Girona (es pot visitar als Safareigs del Puig des de diumenge 3 d’octubre) i un seguit d’actes el cap de setmana del dia 9 i 10 d’octubre.

Cal tenir en compte que hi ha específicament una activitat, la del diumenge 10 d’octubre a les onze del matí, i que es fa al Guíxols Arena, que necessàriament REQUEREIX reserva prèvia, i que s’ha de tramitar online (vegeu el link a sota). 

Aquí teniu el programa sencer, a partir de les dues grans activitats:

1. EXPOSICIÓ DE GEGANTS GIRONINS

Per tal d’escalfar motors de cares a la Vila Gegantera, els dies previs a la festa gegantera trobareu exposades les figures d’una representació de gegants i capgrossos de la demarcació de Girona als Safareigs del Puig.
L’exposició tindrà lloc del 3 al 9 d’octubre, amb entrada lliure i aforament limitat. La inauguració tindrà lloc el diumenge, 3 d’octubre, a partir de les 12 del migdia, i romandrà oberta amb els horaris següents:
• Diumenge 3: de 12 a 14 h. 
• De dilluns a divendres: d’11 a 13 h. i de 16 a 19 h.
• Dissabte: d’11 a 13 h. i de 17 a 20 h. 
Aforament limitat SENSE reserva prèvia


2. CAP DE SETMANA DEL 9 I 10 D’OCTUBRE
XXVII VILA GEGANTERA DE LES COMARQUES GIRONINES  2021

  • Dissabte 9 d’octubre de 2021, a partir de les 17h de la tarda, Mostra estàtica de gegantons i capgrossos d’arreu de la província de Girona.

També hi ha la Vileta Gegantera (ballada de gegantons i capgrossos casolans)
A partir de les 17h – Plaça del Puig
Les activitats del dia 9 NO requereixen cita prèvia, tot i tenir aforaments limitats.

  • Diumenge 10 d’octubre, a les 11h del matí. Guíxols Arena

Mostra de balls de la Vila Gegantera
Plantada i mostra de balls de gegants d’arreu de la província de Girona.
En aquest activitat és OBLIGATORI reservar les localitats gratuïtes, a la plataforma “Codetikets” de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Aquest és el link:
https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntament-sant-feliu-de-guixols

El més llegit

I després