Sant Feliu de Guíxols celebra aquest 2021 l’esdeveniment de Vila Gegantera. Això significa que durant un cap de setmana (9 i 10 d’octubre) junt amb els dies previs, es fan diferents activitats vinculades amb el món dels gegants de la demarcació de Girona.

La Colla Gegantera Ganxona informa habitualment de les seves activitats a la seva pàgina web (https://gegantssantfeliu.wixsite.com/guixols), així com la xarxa social Facebook, que trobeu aquí:
https://www.facebook.com/collageganteraganxona/

Per celebrar la Vila Gegantera 2021 es faran dues grans activitats: una Exposició sobre gegants i capgrossos de la demarcació de Girona (es pot visitar als Safareigs del Puig des de diumenge 3 d’octubre) i un seguit d’actes el cap de setmana del dia 9 i 10 d’octubre. 

Cal tenir en compte que hi ha específicament una activitat, la del diumenge 10 d’octubre a les onze del matí, i que es fa al Guíxols Arena, que necessàriament REQUEREIX reserva prèvia, i que s’ha de tramitar online (vegeu el link a sota). 

Aquí teniu el programa sencer, a partir de les dues grans activitats:

1. EXPOSICIÓ DE GEGANTS GIRONINS

Per tal d’escalfar motors de cares a la Vila Gegantera, els dies previs a la festa gegantera trobareu exposades les figures d’una representació de gegants i capgrossos de la demarcació de Girona als Safareigs del Puig.
L’exposició tindrà lloc del 3 al 9 d’octubre, amb entrada lliure i aforament limitat. La inauguració tindrà lloc el diumenge, 3 d’octubre, a partir de les 12 del migdia, i romandrà oberta amb els horaris següents:
• Diumenge 3: de 12 a 14 h. 
• De dilluns a divendres: d’11 a 13 h. i de 16 a 19 h.
• Dissabte: d’11 a 13 h. i de 17 a 20 h. 
Aforament limitat SENSE reserva prèvia


2. CAP DE SETMANA DEL 9 I 10 D’OCTUBRE
XXVII VILA GEGANTERA DE LES COMARQUES GIRONINES  2021

  • Dissabte 9 d’octubre de 2021, a partir de les 17h de la tarda, Mostra estàtica de gegantons i capgrossos d’arreu de la província de Girona.

També hi ha la Vileta Gegantera (ballada de gegantons i capgrossos casolans)
A partir de les 17h – Plaça del Puig
Les activitats del dia 9 NO requereixen cita prèvia, tot i tenir aforaments limitats.

  • Diumenge 10 d’octubre, a les 11h del matí. Guíxols Arena

Mostra de balls de la Vila Gegantera
Plantada i mostra de balls de gegants d’arreu de la província de Girona.
En aquest activitat és OBLIGATORI reservar les localitats gratuïtes, a la plataforma “Codetikets” de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.  Aquest és el link:
https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntament-sant-feliu-de-guixols