A la Carta

Aquest cap de setmana se celebra “La 4a Fira del Conte” a Sant Feliu de Guíxols

Atenció a les famílies amb infants: Aquest será un cap de setmana de luxe. Una quarantena llarga d’activitats es donen cita a Sant Feliu de Guíxols a la 4a Fira del Conte entre les 20.30h del divendres 7 de juny (amb una cercavila inaugural i focs artificials al vespre), fins el darrer acte del diumenge 9 de juny, en forma de granissat i orxata popular per a tothom. I és que la Fira del Conte de Sant Feliu de Guíxols combina tots els elements possibles per fer ballar la imaginació: contes, Pinotxos, Pingüins, Titelles Gegants, Dumbos, Relats i tantíssimes activitats barrejades amb humor, la fantasia, la imaginació, el circ, … Trobareu tota la inforamció a www.guixols.cat

Veus: Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols i Salvador Calabuig, regidor de Turisme.

 

Activitats de la XX Setmana sense Fum a Sant Feliu de Guíxols

Des de l’Àrea Bàsica de Salut animen a participar, un any més, a la XX Setmana Sense Fum que té lloc del 27 al 31 de maig d’enguany.
Amb la intenció d’aconseguir la major difusió, s’han creat una sèrie d’activitats, dirigides des de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols, a la població.

Veu: Isabel Mayol, referent de la salut comunitària de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols.

Àudio del Debat Electoral 2019 al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols

Aquest dijous a les 6 de la tarda, amb posterior emissió a les 20.30 hores per Televisió Costa Brava i Ràdio Sant Feliu, es va celebrar el Debat Electoral 2019 dels grups polítics que es presenten a l’Alcaldia de Sant Feliu de Guíxols en les eleccions d’aquest proper diumenge. Estava organitzat per Televisió Costa Brava, El Punt Avui i Ràdio Sant Feliu. Aquí podeu escoltar l’àudio de l’espai.

Entrevista als candidats/es a l’Alcaldia de Sant Feliu de Guíxols

Els candidats i candidates a l’Alcaldia de Sant Feliu de Guíxols han respost a una sèrie de preguntes que els hem fet des de Ràdio Sant Feliu. Aquí podeu escoltar les respostes a dues de les qüestions que els hem plantejat i que són un avançament del que emetrem en l’Especial Eleccions 2019 el diumenge a partir de les 8 del vespre. En aquest programa també us anirem informant dels resultats de l’escrutini a la Ciutat i les poblacions properes.
Podreu escoltar-lo a través del 107.0 de l’FM, per internet a www.rsf.cat o bé a l’aplicació per mòbils Android.

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació