恭喜, 站点创建成功!

站点创建成功,本页面由系统自动生成。

 • 本页面在FTP根目录下的index.html
 • 您可以删除或覆盖本页面
 • FTP相关信息,请到宝塔后台查看
 • 我们为您提供了完善的数据备份功能,请到后台进行相关设置
 • 恭喜,站点创建成功!

  恭喜, 站点创建成功!

  站点创建成功,本页面由系统自动生成。

 • 本页面在FTP根目录下的index.html
 • 您可以删除或覆盖本页面
 • FTP相关信息,请到宝塔后台查看
 • 我们为您提供了完善的数据备份功能,请到后台进行相关设置
 • 0 Ràdio Sant Feliu – Informació i notícies de Sant Feliu de Guíxols
  Actualitat

  El SIAD engega un curs gratuït de ‘Meditació i atenció plena’

  El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones, el SIAD, de Sant Feliu de Guíxols ha engegat un nou curs de ‘Meditació i atenció plena’ impartit per la terapeuta i professora de ioga: Eduvigis Rubio. Es tracta d’un curs gratuït on s’hi pot aprendre diferents maneres d’enfocar l’atenció i també de relaxar-se mitjançant la meditació.

  Llegir més »
  Actualitat

  S’anul·len les rues de carnaval 2021 de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro per evitar aglomeracions i garantir la seguretat

  Els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i de Santa Cristina d’Aro anuncien l’anul·lació de les seves rues de Carnaval en cadascuna de les poblacions i que s’haurien celebrat divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 de febrer de 2021 respectivament, per responsabilitat davant la situació de la pandèmia de la Covid-19, per evitar aglomeracions i garantir la seguretat tant del públic com dels participants.

  Llegir més »

  + NOTICIES

  + NOTÍCIES

  La Farmàcia Emi Sallés de Sant Feliu organitza un directe d’Instagram amb el doctor Pere-Joan Cardona per parlar de la vacuna de la COVID-19

  Metge i investigador de l’Hospital Germans Trias i Pujol, de Badalona, Cardona connectarà amb la farmàcia guixolenca per a parlar de la situació en què es troba la recerca de la vacuna contra el coronavirus SARS-CoV-2. Els espectadors també podran participar-hi formulant preguntes a través del xat.

  Llegir més »

  POLÍTICA

  Política

  Junts per Catalunya explica el seu vot negatiu al projecte d’arranjament de l’espigó de Rius i Calvet del passat Ple

  La formació local del Junts per Catalunya fa una valoració d’un dels punts destacats del passat Ple Municipal Ordinari celebrat el dimecres 29 de juliol l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i que tractava sobre la reparació de l’espigó de Rius i Calvet danyat pel temporal Glòria. Podeu llegir l’escrit a continuació.

  Llegir més »

  Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información.