La iniciativa Ganxotapes at Home ha arribat aquesta setmana al seu final amb un alt nivell de participació d’entre els internautes. La famosa campanya gastronòmica de Sant Feliu de Guíxols es va veure interrompuda pel tancament de bars i restaurants imposat per la Generalitat de Catalunya, i el consistori de la ciutat es va reinventar per a adaptar-la a les xarxes socials en format concurs.

Els usuaris havien de fotografiar i penjar a xarxes tapes cuinades a de casa amb un seguit de requisits que presentava l’Àrea de Turisme a través dels seus perfils oficials de Facebook i Instagram. El resultat ha sigut un èxit de participació traduït a 44 fotos, 3 vídeos i un total de 24 participants que van fer ús de l’etiqueta #ganxotapesathome.

Aquesta va ser l’alternativa al Ganxotapes de Tardor 2020, que s’havia de dur a terme durant el mes d’octubre, però que es va haver d’aturar pel tancament dels establiments de restauració. En aquest sentit, la regidora de Turisme i Esdeveniments de Ciutat de l’Ajuntament de Sant Feliu, Núria Cucharero, assegura que estan “molt contents de la gran resposta que hi ha hagut per part de la gent”. “Sabíem que cuinar és quelcom que agrada i han sigut molts els usuaris que s’han posat davant dels fogons a cuinar ganxotapes“, comenta la mateixa edil.

Cucharero ha volgut agrair a tots els participants la seva implicació i afegeix que “ara ja estem a l’espera que bars i restaurants reobrin perquè, en un moment o altre, puguem recuperar el Ganxotapes com toca, que és als establiments“.